καλως ηρθες

λευκαδα: η πoλη, το νησι
η αγορα
ενα σημειο, μια ιστορια
διαδρομες
η σχολη
μεταπτυχιακα
cahiers du cinema
υγεια, διατροφη
χαρτες + οδηγοι
υπηρεσιες - χρησιμα
οδηγος αγορας - προσφορες

σχετικα με εμας
διαφημιση - συμμετοχη
επικοινωνια
student's guide cardλευκαδα
η πολη, το νησι


Γνωρίστε και απολαύστε τη Λευκάδα, το στεριανό νησί, που στέλνει προς κάθε κατεύθυνση το προφίλ ενός όμορφου, δημοφιλούς και φτηνού προορισμού, με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, με φυσικές καλλονές, με μοναδικές εναλλαγές τοπίου, με αναβαθμισμένη τουριστική υποδομή, και πάνω και πέρα απ' όλα με ευγενικούς και φιλόξενους κατοίκους.

Είναι το νησί με την ευκολότερη πρόσβαση. Τμήματα της Εγνατίας οδού και η υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας - Ακτίου εξυπηρετούν τον επισκέπτη από την Β.Δ. Ελλάδα. Η πλωτή γέφυρα του νησιού, μήκους 50 μέτρων, το καθιστά προσβάσιμο για τον επισκέπτη, από οποιοδήποτε μέρος κι αν έρχεται, κερδίζοντας χρόνο και χρήματα μια και δεν επιβαρύνεται με έξοδα πορθμείου και πλοίων.

Είναι κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ακτίου και στα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πατρών που αποτελούν τις μεγαλύτερες πύλες εισόδου από τη δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Το Νομό Λευκάδας αποτελούν είκοσι τέσσερα μικρά και μεγαλύτερα νησιά, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος, ο Καστός, η Μαδουρή (το νησί του ποιητή Αριστοτελη Βαλαωρίτη), ο Σκορπιός (το νησί του Ωνάση) κ.λπ. Όλο αυτό το μικροκαμωμένο αρχιπέλαγος, με την ποικιλία του τοπίου και τις ιδιαιτερότητές του, αποτελεί πρόκληση για τον καθένα να το εξερευνήσει.
  »  
Αεροφωτογραφία της πόλης της Λευκάδας
Πανοραμική άποψη του κόλπου της Βασιλικής

all contents of this website are: copyright © 2006-2012 interface team inc. Karavela 6, Lefkada 31100 GR
or third party content providers and are protected by international copyright law.
all rights reserved. reproduction in whole or in part without permission is prohibited. interface-team.com and other names of interface team
products referenced herein are trademarks, service marks, or registered trademarks of interface-team.com.