καλως ηρθες

λευκαδα: η πoλη, το νησι
η αγορα
ενα σημειο, μια ιστορια
διαδρομες
η σχολη
μεταπτυχιακα
cahiers du cinema
υγεια, διατροφη
χαρτες + οδηγοι
υπηρεσιες - χρησιμα
οδηγος αγορας - προσφορες

σχετικα με εμας
διαφημιση - συμμετοχη
επικοινωνια
student's guide cardMemoirs of a Geisha
Αναμνήσεις μιας Γκέισας


movies we like
Μέσα απο τα πανέμορφα μάτια μιας γυναίκας ταξιδεύεις στον χρόνο, προσπερνάς δεκαετίες και βρίσκεσαι στο έτος 1929 στην Ιαπωνία. Εκεί ανακαλύπτεις τον κόσμο της Γκέισας ο οποίος ξετυλίγεται μπροστά σου μέσα απο την ιστορία ενός κοριτσιού. Η ταινία σε μεταφέρει μακριά σε ένα μέρος το οποίο δεν έχεις επισκεφθεί, αυτά που έχεις διαβάσει, ακούσει και δει αποτυπώνονται μπροστά σου σε μια σύνθεση εικόνας, κίνησης και ήχου τόσο μοναδική και ιδιαίτερη όπως είναι και η παράδοση αυτής της χώρας. Το πιο συναρπαστικό είναι η απόκτηση της γνώσης και το συναίσθημα της ανακάλυψης καθώς και του θαυμασμού που σου δημιουργεί η τέχνη αυτών των γυναικών. Ενώ η μοίρα την οδηγεί, η μόρφωση και η τέχνη αγκαλιάζουν την ομορφιά της και το αποτέλεσμα ένα έργο που σε μαγεύει.

scenes we love
"Να θυμάσαι Τσίγιο, οι γκέισες δεν είναι πόρνες. Και δεν είναι σύζυγοι. Πουλάμε την τέχνη και τις ικανότητές μας, όχι τα κορμιά μας. Δημιουργούμε έναν ακόμη μυστικό κόσμο, ένα μέρος αποτελούμενο μόνο από ομορφιά. Η λέξη «γκέισα» από μόνη της σημαίνει καλλιτέχνης και το να είσαι γκέισα σημαίνει να κρίνεσαι σαν ένα κινούμενο έργο τέχνης." Αυτό ακριβώς είναι η συγκεκριμένη σκηνή, η Σαγιούρι η ομορφιά της τέχνης ένα μυστήριο τόσο δυνατό που σε εντυπωσιάζει και σε ψυχαγωγεί.

imdb, περισσοτερες πληροφοριες   ∞  
  »  

all contents of this website are: copyright © 2006-2012 interface team inc. Karavela 6, Lefkada 31100 GR
or third party content providers and are protected by international copyright law.
all rights reserved. reproduction in whole or in part without permission is prohibited. interface-team.com and other names of interface team
products referenced herein are trademarks, service marks, or registered trademarks of interface-team.com.